BiciSolidariaVolem que les bicicletes que estan penjades als balcons, abandonades als racons de magatzems i dels baixos de masos i cases tornin a rodar pels carrers dels nostres pobles i ciutats. 

Desitgem que aquestes bicicletes tinguin una nova oportunitat, i pensem que també poden suposar una oportunitat per a les persones. Per això hem vinculat la reintroducció d’aquestes bicicletes al finançament de projectes d’interès social

Pensem que les bicicletes poden transformar les nostres ciutats, fent-les més lentes, més amables, més silencioses i també que poden transformar la societat aprenent a gaudir dels trajectes i compartint els temps.
D’aquesta manera unim sinèrgies entre les  entitats amb els següents objectius:

* TORNAR LES BICICLETES AL CARRER 

Aconseguir que les bicicletes en desús puguin ser utilitzades per altres persones, i tornin a circular pels nostres carrers i que aquest retorn participi  d’ ACONSEGUIR ALIMENTS DE PRIMERA NECESSITAT transformant  valor econòmic d'aquestes bicicletes de segona mà es destina exclusivament a la compra d’aliments.

* OFERIR UN ESPAI MOTIVADOR ALS ADOLESCENTS 

Per treballar  hàbits socials i habilitats manuals que ajudin a despertar inquietuds de tipus laboral, impulsant la seva orientació vers el futur"

 “La Bicicleta solidària; Dóna-la; Bescanvia-la”, l’entitat BiciCamp va iniciar l’any 2011, una  campanya de recollida de bicicletes en desús i el seu bescanvi pel seu valor en aliments.

Aquest curs 2013-2014, s'incorpora al projecte la Fundació M. Bara i Cortiella amb la creació del Taller de reparació dins el projecte de Centre Obert. 

Actualment s'han sumat al projecte altres entitats que col·laboren finançant la reparació de les bicicletes, disposant espais per a la recollida i difonent el projecte entre els seus usuaris. 

ENTITATS COL·LABORADORES:Busquem més col·laboradors per disposar de llocs de recollida i suport.

Si la teva entitat vol col·laborar amb el projecte, posa't en contacte amb:
infobicicamp@gmail.com

Amb el suport de :


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada