Ja us podeu descarregar el programa Reus Pedala del 2017 i inscriure-us a les activitats!!!
A BiciCamp ja tenim el Reus Pedala, el programa d'activitats d'enguany. Com en les edicions anteriors, us proposem itineraris assequibles per fer en bicicleta, d'una banda per tornar a agafar confiança en els pedals i en el trànsit urbà però també per conèixer el patrimoni del Camp de Tarragona, siguin campanars, molins d'oli, rieres o caminals!

Tingueu present que a banda d'organitzar saraus, formem part de la comissió del Pla director de la Bicicleta de Reus juntament amb d'altres entitats i l'Ajuntament de Reus i que ja s'ha adjudicat el contracte per a la redacció d'un Pla específic. Això també és fer feina. Més a poc a poc del que voldríem, es va realitzant aquell compromís que ha adquirit la ciutat quant a la mobilitat i l'ús de la bicicleta en els desplaçaments urbans. Deixem d'anar a remolc d'altres ciutats, d'improvitzar i ser a la cua de les ciutats ciclables d'Europa.

A més a més, enguany la capital del Baix Camp acull un dels fòrums més importants de debat a l'entorn de les dues rodes sense motor: el 6è Congrés Internacional de la Bicicleta. I tant que hi col·laborem, i tant que hi assistirem. És l'espai òptim d'intercanvi d'experiències entre administracions, tècnics, emprenedors i usuaris.

I dallonces, això que dèiem, que ja us podeu anar inscrivint a la primera activitat que tenim preparada! El divendres 31 de març ens enganxem al Ganxet Pintxo , ruta nocturna i gastronòmica per la ciutat. I aquest abril, torna el taller de manteniment de bicis, perquè poseu a punt les bicicletes i comenceu a pedalar.

 Viam, va, que el món comença:

Per descarregar-se el programa: Reus Pedala
Per inscriure's a l'Enganxa't al Ganxet Pintxo: apunta't que és nocturna
Per inscriure's al Taller Solidari de Mecànica bàsica per a bicicletes: ajustar, greixar, inflar i a pedalar

Per si en vols fer notícia: nota de premsa de presentació del programa


http://www.infobicicamp.org/p/blog-page_20.html