Enganxa't al Ganxet Pintxo

Lanz, ciclista panxo a punt de pinxo 
Demà dijous comença el Ganxet Pintxo. Stop. Anar-hi per anar-hi no, però si s'hi ha d'anar s'hi va. Stop. Nosaltres a BiciCamp estem preparats-llestos-ja. Stop. BiciCamp anirem de pinxos i tan panxos. Stop.

Hem quedat divendres 31 de març -passat demà- a les 20:00 h a la plaça del Mercadal. Stop. Sortirem des d'allà rumb al primer pinxet. Stop. Segons els nostres especialistes, la proposta seria la següent:

- Restaurant Cafè 158 (a Països Catalans), que diu que fan una pannacota de foie amb cruixent de llavors i gelatina de moscatell. Cedeixelpas.

- Restaurant Tupí (a Alcalde Joan Bertran), on endraparem una broqueta de xampinyons amb all i julivert i cruixent de pernil salat. Cedeixelpas.

- Kubic (al carrer Camí de l'Aiguanova), ehem, xai amb salsa d'avellanes i pataca, amb aire de menjar blanc i pètals de (la) rosa de Reus. Nyam i cedeixelpas.

- i 3denou (al carrer Rosich), que diu que han feet una barqueta de pa artesà amb tomaca, mozzarella fresca, bacallà fumat, pesto d'avellanes de Reus, oli d'oliva DOP Siurana amb maduixa final. Stop o cedeixelpas, com vulgueu.

És una proposta. Com que hi anem en bici, poder necessitarem fer-ne algun altre més, les coses com siguin, cadascú paga lo seu i qui té preferència té preferència. Stop. Va que encara us hi podeu inscriure!!!! Ai, si voleu mirar més opcions, a ganxetpintxo.cat hi és tot. Ara sí: fins divendres a les 20:00h!

Fi del trajecte. Stop.