El Reusenc Joan Carrillo, quart en la primera edició de la French divide.


La primera edició de la FRENCH DIVIDE d’una de les curses més dures de bikepacking  de Europa ha tingut un participant per nosaltres molt especial,  el nostre company Joan Carrillo, que ha superat els 2100 km, 39000 m de desnivell acumulat en  només  10 dies 15 hores i 36 minuts.

La proposta de la French Divide és travessar França des de la frontera franco-belga fins la frontera franco-espanyola, com a màxim en 15 dies, sense servei d’assistència, només amb el que hi cap damunt la bicicleta, i amb jornades de més de 10 hores pedalant. La cursa travessa tot el massís central, puja fins al Tourmalet  i ressegueix el camí francès de Sant Jaume.


La cursa amb un límit de  50 participants, recull l’ elit europea. El primer classificat l’anglès Ben Smith guanyador de la Transcontinental Race (de Londres a Stambul) el segon en Craig Philips neozelandès campió també d’ultracycling i el tercer Steve Heading, també tot un referent a Anglaterra.  Entre els participants només dos catalans. La barcelonina Monica Aguilera i  el nostre company de Bicicamp en Joan Carrillo.


 


No és l’únic èxit d’en Joan aquest any. Ja va començar l’estiu amb un bon repte la CAT700,  615 km non-stop per pistes i camins amb 13.000 metres de desnivell positiu i temperatures de 36 graus a l’ombra. La travessa de Catalunya amb bicicleta passa a ser més una gesta que una travessa. I tot amb un màxim de 5 dies, sense etapes ni assistències. En Joan va ser el primer classificat realitzant el recorregut en només  2 dies, 13 hores i 39 minuts.

Aquest ha estat #lestiuenbici d'en Joan. tot un campió. 

Felicitats company!!