Reus pedala, tot l'any.


Rutes en bicicleta per descobrir la ciutat i el seu entorn durant tot l’any 2016.  Bicicamp presenta el seu programa d’activitats. 


Promoure un ús quotidià i segur de la bicicleta és l’objectiu que ens mou a totes les persones implicades amb Bicicamp, perquè pensem que una ciutat més ciclable també seria una ciutat més saludable i més amable. 


Amb aquest objectiu hem preparat l’edició del Reus Pedala 2016, que s’estén durant tot l’any i ens dona la opció de descobrir la bicicleta com a mitjà de transport ideal per recórrer la ciutat, descobrir racons del nostre territori, acostar-nos a la cultura, fer salut  i convertir-nos en ciutadania responsable i solidària.   


El programa consta de 18 activitat.  17 són  rutes en bicicleta que s’han programat pensant en arribar a tot tipus de públic. Desde rutes urbanes pensades per als més petits, fins a rutes més llargues que recorren els camins i els pobles propers. Destaquem aquest any la col·laboració amb d’altres entitats amb l’objectiu de fer present la bici en activitats culturals,  de descoberta o solidàries. Entre altres, la  Fundació Noelia, Fundació Barà, Pas de Pardal, Còdol, AVV Blancafort. 

La gastronomia també és una bona excusa per agafar la bici, així la ruta de l’oli, la ruta del vermut i el ganxet pintxo s’han incorporat a les nostres rutes gastronòmiques. 

I com a novetats de rutes temàtiques culturals destaquem la sortida de Birding en col·laboració amb la gent de pas de pardal , i la ruta del vermut, la dels campanars i la Mir_Manent a l’aleixar, que realitzarem amb la col·laboració de Còdol. 

Estem preparant per al mes de setembre de nou una pedalada reivindicativa del 1,5 de distància a la carretera imprescindible per a la seguretat dels ciclistes. 

Aquest diumenge arrenquem amb una pedalada solidària en col·laboració amb la fundació noelia i després de Ganxet pintxo en Bici.  

Consulteu tota la programació i inscriviu-vos a les activitats en aquest enllaç