Pedala i tasta'm. Benvinguda a l'oli nou. Inscripcions obertes

El dia 8 de Novembre amb Bicicamp i gràcies a la DOP Siurana, podrem tastar gairebé en primícia l'oli nou. No se'ns acut millor combinació per fer salut que combinar oli i pedals. Això si caldrà pedalar i força !! Veniu ?

El camp de Tarragona, és un territori planer, teixit de camins que comuniquen pobles i ciutats, l’interior amb la costa, la plana amb la muntanya.

Des de Bicicamp hem treballat per trobar una ruta assequible que relligués els principals municipis de Tarragona i que ens enllacés amb d’altres camins i rutes que ens permeti rodar pel camp descobrint nous paisatges. " LA RUTA DE L'OLI "

Aquest paisatge ens ofereix ara a la tardor un dels tresors més preuats: l'oli verge extra d'oliva, i conjuntament amb la DOP SIURANA, hem preparat un diumenge excel·lent:

RUTA DE L'OLI, PEDALA I TASTA'M. 

Aquest és el plan:

2 rutes simultànies la primera i original, la Ruta de l'oli. 50 km pels camins del Baix Camps. i per als qui volgueu una opció més curta, hem preparat un recorregut opcional 23 km. que ens acostaran fins a Vinyols i Riudoms. Trieu la opció que més us convingui i a pedalar.


ORGANITZA: Bicicamp i DOP Siurana.
Dia: Diumenge 8 de Novembre de 2015
Hora de sortida: 8.15
Lloc de sortida: Estació Enològica. Ps Sunyer 4-6

Pedalarem pels camins del Baix Camp de Riudoms a Montbrió, Montroig, Cambrils i Vila-seca, per tornar a Reus, altra veegada. Recorrerem part del territori DOP Siurana i les oliveres ens acompanyaran durant tot el trajecte.
50 km és una distància important, així que valoreu bé si la podeu fer. (Si no apunteu-vos a la de 23 km). El ritme de la marxa serà normal però heu de poder seguir el grup.

Porteu l'esmorzar. Pararem a Cambrils uns 40 min, per descansar, beure una mica d'aigua , fer un petit mos i de pas ens oferiran un petit tast de l'oli nou, perquè el valor de pedalar es troba també en descobrir els petits tresors, com l'oli nou que ens ofereix el territori. Marxarem tots junts cap a Vila-seca i fins a Reus. L'arribada és de nou a l'Estació Enològica.


ORGANITZA: Bicicamp i DOP Siurana.

Dia: Diumenge 8 de Novembre de 2015
Hora de sortida: 10.30
Lloc de sortida: Estació Enològica. Ps Sunyer 4-6Pedalarem pels camins del Baix Camp fins a Vinyols i Riudoms. Durant el trajecte les finques d'oliveres acompanyaran el paisatge. Pararem a la cooperativa de Riudoms on  ens oferiran un tast de l'oli nou.
El trajecte és planer, i gairebé tot el recorregut està asfaltat, però la distància n'augmenta una mica la dificultat. No és apta per a bicicletes amb rodetes i la recomanem a majors de 12 anys o nens i nenes acostumats a pedalar aquestes distàncies. Tots els menors d'edat han de venir acompanyats d'un adult que se'n farà responsable.
Veniu esmorzats o porteu esmorzar, pararem un moment a Vinyols, per descansar, beure una mica d'aigua i fer un petit mos. Quan arribem a Riudoms, anirem fins a la cooperativa per fer un petit tast de l'oli nou. Marxarem tots junts fins a Reus. L'arribada és de nou a l'Estació Enològica.

Per poder pedalar amb comoditat limitem l'assistència a les  50 primeres inscripcions  per a cada grup.