Ei que això no s'ha acabat!!

Hola bones,

Et pensaves que el Reus pedala ja s'havia acabat ? Doncs no , reviseu el programa i veureu que encara queden actes pendents. Així que repassem :
El sorteig del casc per a infants. Dv 22_05
Pedalada Solidària Dg 14_06
Fira de la Bicicleta Solidària 6_06
El sorteig del casc per a infants. Dv 22_05
internet. 19.00 

Demà a les 19.00 hores sortejarem per la web el número de la persona premiada amb el casc e bicicleta infantil entre totes les persones inscrites prèviament a la pedalada familiar. És el que té ser previsor. Rebreu per correu electrònic un número per cada adreça electrònica que inscrivíssiu.  SORT !!
Cortesia de Cicles Esport.Fira de la bicicleta Solidària Ds. 6_06 
Centre Comercial El Pallol . tot el dia 

Dins les activitats de la Festa del Comerç Just i de la Banca ètica, organitzada per SETEM Bicicamp i Obrim Somriures treurem la bicicleta solidària al carrer per a rebre donacions però sobretot per a que pogueu adquirir la vostra bicicleta de segona mà.


Pedalada Solidària Dg 14_06
Pl Baluard     a les 11.00 

Organitzada per la fundació Mn Frederic Bara dins les activitats del projecte de la fundació Obrim somriures, passejarem per diferents indrets de la ciutat.

Recordeu de dur aigua, roba còmode i el casc.

Recollirem un donatiu de 2 Eur que es destinarà a el projecte "bany solidari" per a que els nens i nenes del casal d'estiu de Obrim Somriures  puguin anar a fer un bany a les piscines aquest estiu.

Apunteu-vos, us hi esperem !!