La ruta de l’Oli. 50 km en bici per relligar el territori.El camp de Tarragona, és un territori planer, teixit de camins que comuniquen  pobles i ciutats, l’interior amb la costa, la plana amb la muntanya. Des de Bicicamp hem treballat per trobar una ruta assequible que relligués els principals municipis de Tarragona i que ens enllacés amb d’altres camins i rutes que ens permeti rodar pel camp descobrint nous paisatges.

El  divendres dia 17 d’abril  hem convocat una trobada  per començar a donar forma a aquesta proposta.  Aquesta  és una crida a  tot un seguit d’agents econòmics, culturals i de gestió per generar una proposta de ruta cicloturística pel nostre territori i situar el Camp de Tarragona en el mapa del territori ciclable.


Ens l’hem imaginat, l’hem recorregut i l’hem identificat. La ruta discorre per Reus, riudoms, Montbrió, Montroig, Cambrils, Salou i Vila-seca.

L’hem dibuixada amb serveis de restauració, allotjaments, serveis de lloguer de bicicletes, activitats culturals i de natura. Un lloc on poder tastar i comprar productes agrícoles  locals , oli, avellanes...., un recorregut on poder descobrir els cultius i les ermites, els masos i les persones que constitueixen aquest petit territori.

Ara però ens agradaria, implementar-la amb serveis , indicar-la correctament i donar-la a conèixer per situar el camp de Tarragona en el mapa del cicloturisme europeu i cobrir així un territori que actualment és buit.

El sector del cicloturisme es un sector que actualment es troba en alça i que genera  i busca nous espais i rutes per pedalar. Pensem que aquesta ruta de 50 km que us proposem,  és una oportunitat per donar a conèixer el nostre territori , els nostres pobles , activitats i les persones.  I no podem deixar passar aquesta oportunitat.

Les persones que hem estat treballant per poder fer realitat aquesta proposta , ens fa molta il·lusió que també us veieu inspirats per aquesta proposta, o si més no tingueu curiositat. Us esperem per comença a dibuixar conjuntament  el que pot ser un bon projecte per a tots plegats.

Si us agrada la proposta i hi voleu començar aquest camí des de l’inici , aportant-hi les vostres idees, propostes i coneixements  ens trobarem el divendres 17 d’abril de 10.00 a 12.30 a VAPORLAB al Cr Sant Serapi 2 43203 Reus .Si encara no heu confirmat la vostra assistència podeu fer-ho a infobicicamp@gmail.com o trucar a 618 24 78 98 si voleu més informació.


Us hi esperem