En bici, redescobrint la ciutat.

Una de les idees que ens mou a les persones que col·laborem amb Bicicamp és que la bicicleta és la millor manera de recórrer la ciutat i descobrir-ne cada dia nous detalls. Aquesta idea ens va inspirar per construir rutes urbanes per redescobrir el patrimoni cultural de la ciutat. Si, aquest que cada dia centenars de turistes segueixen armats amb un plànol i que molt sovint als ciutadans ens passa desapercebut per ser massa quotidià. 

Dissabte passat vam poder gaudir un bon grupet de persones d’una d’aquestes rutes: Les fumeres de reus, ens convida a aturar-nos a observar aquests gegants de maó que sovint ens passen desapercebuts , atalaies de la ciutat que des del segle XIX observen el Camp de Tarragona i que en alguns casos encara defineixen el nostre skyline. 
 

Des del cor d’aquest reus industrial, l’edifici del Vapor al Vapor Vell la ruta ens porta fins a la Fàbrica WEGER, el molí de la ciutat al ps de la boca de la mina, el Lleva fàbrica de ceràmica , busquem la fumera més cèntrica que queda a la ciutat al Pallol ens arribem fins a l’antiga fàbrica del gas i acabem a la bòbila Sugranyes.
És un ruta que combina trams urbans amb els camins més propers a la ciutat. Són 10 km molt còmodes que fan la ruta accessible a tothom, apte per a poc iniciats, nens i nenes , famílies, ...
Ben aviat podreu gaudir de la ruta detallada i més informació a través de la nostra web, hi estem treballant. Però mentre podeu seguir el vostre itinerari preferit, i si pel camí trobeu un nou lloc interessant, ens l’expliqueu? 

Redescobrir la ciutat en bici, ens permet també participar de noves experiències i projectes de la ciutat. Dissabte passat vam compartir aquest moment amb VaporLab que celebrava el seu primer aniversari, un projecte de coworking innovador a la ciutat; i entre els participants vam conèixer la Clàudia, una de les persones de l’equip de CUIC, empresa de logísitica en bici que ha obert portes a la ciutat. Us en parlem ben aviat.