La sortida d'octubre a la "6a Mitja Marató de Reus"


El proper  diumenge 20 d'octubre es celebra la 6a Mitja Marató de Reus i els 10 km, a més de la Family Run.  Aquest esdeveniment esportiu  aplega una gran quantitat de corredors i simpatitzants, i forma part del calendari reusenc d'activitats esportives.
Vine a col·laborar i emporta't aquests obsequis, més l'esmorzar i un val de descompte de 30€ per productes Adidas de la botiga Interesport-Quinze-Reus

 Aquest esdeveniment, degut a la gran participació i al tractar-se d'un circuit completament urbà, l'organització ens ha demanat la nostra col·laboració tant a socis com a simpatitzants de BiciCamp, per cobrir diferents espais de la cursa, controls, fer seguiment de corredors i vigilar cruïlles.

Es necessiten persones amb bicicleta i també sense.
Els qui voleu venir cal que us apunteu abans del dilluns 14 d'octubre, omplint el formulari. El 17 d'octubre us infomarem de l'hora i lloc, que aproximadament serà a les 8h del matí.

Que ens ofereix l'organització a canvi?

- Samarreta de la Mitja Marató
- Bossa gymsack ADIDAS
- Esmorzar  
- Val de compra de 30 EUROS per bescanviar per qualsevol article esportiu de la marca ADIDAS a la botiga Intersport-Quinze-Reus