...i després de l'estiu... la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013!!!


Un any més, després del parèntesi de l'estiu, arriba la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013, enguany amb el lema'Aire net - Fes el pas!'.

Amb aquesta setmana es pretèn fer difusió de noves formes de mobilitat, per allunyar-nos del domini del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Un any més BiciCamp dóna suport a la iniciativa, i per nosaltres l'opció és la bicicleta 

Per això us convidem de nou a descobrir:


LA RUTA DE LES FUMERES INDUSTRIALS EN BICICLETA
Descobreix les fumeres de Reus tot passejant amb bicicleta: la fumera de la fàbrica del Weger, l'antiga bòvila del Gil Cristià, algunes de curioses, altres de més amagades, per acabar finalment amb una visita guiada a la bòbila Sugranyes.

Dia: Diumenge 29 de setembre
Hora: 10.00
Lloc: Psg de Mata. Davant de La Fàbrica

Inscripcions prèvies:
Donatiu: 3 Euros (gratuït per als socis de Bicicamp)  Omple el formulari aquí I durant aquest mes de setembre i octubre us podeu arribar-vos a Nulles per visitar:

EXPOSICIÓ D'EMMA FOLCH AL RESTAURANT DE LA QUINTA FORCA

A partir del mes de setembre podeu visitar l'exposició Bicicletes d'Emma Folch, la pintora del Masroig que exposa les seves creacions de bicicletes al restaurant de la Quinta Forca de Nulles, un restaurant Slow Food de les nostres comarques.


 BICINSTITUT A L'INS BAIX CAMP

El divendres 4 d'octubre anem a l'Institut Baix Camp!!! Què farem?
Descobrirem quines són les avantatges i inconvenients d'anar amb bicicleta, que deu tenir la bicicleta que ens agrada tant!!???

Aprendrem les nocions bàsiques per circular per la ciutat amb bicicleta i de fer-ho amb la màxima seguretat possible en un circuit d'habilitats al pati de l'institut.

I després de tot això, que millor que sortir a pedalar i posar en pràctica tot allò que hem après? Pedalarem per la ciutat i per altres vies interurbanes per acabar la jornada.