Des de l'institut, aprenem a anar en bici


El dilluns dia 3 vam celebrar la primera sortida al Reus Pedala 2013! La primera activitat programada va ser la sortida amb bici amb els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Puigcerver de Reus. Aquestes sortides amb els alumnes d'ESO les hem realitzat en cada certàmen del Reus Pedala, amb l'objectiu de fomentar un ús quotidià segur i responsable de la bicicleta. 


En primer lloc, expliquem als alumnes unes nocions bàsiques de com circular amb bicicleta per la ciutat i les indicacions de seguretat bàsiques per pedalar per la ciutat, a més de realitzar diversos jocs psicomotrius per tal de potenciar les habilitats amb la bicicleta.

Una vegada acabada la sessió dins  l'escola, els alumnes amb les seves bicicletes  surten a passejar i a posar en pràctica els coneixements adquirits. Aquesta vegada la ruta  ha seguit un recorregut urbà per les immediacions del centre i un tram per zona interurbana pel camí dels Morts i de La Pedra Estela.

Els alumnes han seguit amb molt d'interès tota l'activitat i l'han valorat de manera molt positiva,  la bicicleta compta amb molts adeptes entre els joves d'aquesta franja d'edat i els hi encanta passejar per la ciutat en bici. 

La setmana que vé serà el torn de l'Escola Mare Molas. Nois i noies, poseu a punt les bicis que venim !!