Descobrint petits tresors al terme que acullen grans projectes socials


Només ens queda felicitar a l’equip d’Hortus  Aprodiscae i a Gent del Camp per l’interessant projecte que vam descobrir el dissabte passat a la Sortida de Bicicamp .

A només 10 km de Reus, en direcció a Constantí hi trobem Torre Mas Fàbregas,  Torre residencial modernista, batejada com  Masia Teresa, feta construïr pel filàntrop reusenc Evarist Fàbregas Pàmies l'any 1916, per a la seva germana Teresa.  


Aquesta finca a viscut moltes històries i ha passat per moltes mans, de finca forestal d’ICONA fins a Patrimoni de la Generalitat, per acabar actualment acollint un projecte interessantíssim que uneix agricultura ecològica, inserció social i comercialització de proximitat.

 

Així vam descobrir el projecte d’nserció social de Hortus aprodiscae, i el seu projecte d’elaboració de productes ecologics  i també la proposta de comericalització de productes ecològics de Gent del Camp. Us convidem a que visiteu a través de la web la seva proposta. 

La nostra ruta aquest mes es va portar a través del cami de la Selva, fins arribar al Barranc de la Quadra, és un tram de pujada, però suau que es pot fer amb comoditat.  Seguirem la Riera de la Quadra avall, anant en compte amb l’arena que ens trobarem pel camí, fins arribar al camí del Burgar, on girarem a l’esquerra i el continuarem fins al Camí de Valls i el Camí travesser.  Abans d’arribar a la Crta de la Selva ens trobarem el camí que ens porta fins a Torre Mas Fàbregas.


 La tornada la vam fer pel mateix camí del Burgar fins al Barranc de la Quadra , on continuarem baixant fins al camí de les Puntes que ens treu a la carretera de Constantí. La travessarem amb molt de compte per anar a buscar a l’altra banda de la rotonda, el camí del burgaret , trencarem al cami del mas de la Senna i sortirem al Camp de Futbol del Reddis.