La Bicicleta Solidària comença a pedalar a bon ritme aquest any 2013. El nous punts de recollida de bicicletes, a Reus i Tarragona, que es van posar en marxa el passat 22 de Febrer, ens han de permetre recollir més bicicletes en desús, per tal de poder-les intercanviar per aliments. 

Donar una bicicleta és ben fàcil, només cal acostar-se a qualsevol dels punts de recollida i omplir el formulari per tal que feu constar la vostra donació. Per consultar els punts de recollida visiteu aquest enllaç. Les bicicletes les passaran a recollir des del Banc dels aliments i caldrà reparar-les; ens encarregarem de  rodes punxades, ajustar frens i canvis, netejar-les. 


Llavors són posades a disposició dels nous usuaris, a través del nostre catàleg que podreu consultar a http://www.infobicicamp.org/p/cataleg-bici-urbana.html. En aquest catàleg les bicis estan classificades com a  #disponibles si es poden adquirir #circulant si ja estan rodant per alguna ciutat i #reservada si algú ja s'ha interessat per aconseguir-les. 

Les persones que esteu interessades en aconseguir una de les bicicletes, haureu d'estar pendents de l'actualització del catàleg. I sobretot feu difusió del projecte i compartiu la idea, la oferta de bicicletes dependrà  de la quantitat de persones que s'acostin a portar-ne. 

Volem agrair als mitjans de comunicació que se n'han fet ressò i a totes les persones que a través de les xarxes socials ens heu ajudat a difondre i compartir la idea. I sobretot a les persones que ja us heu interessat en donar o recollir bicicletes.

La bicicleta solidària pedalarà tot aquest any 2013 al vostre ritme. 
Fins aviat