Fins al 4 de gener ens trobaràs al Parc de Nadal de Reus!

Una altra any i una altra edició del Parc de Nadal de Reus! I ja serà la tercera, tantes participacions com anys té la nostra entitat i ja forma part del calendari, i indispensable per donar a conèixer la nostra tasca!!

Enguany ens trobaràs a Parc del 27 de desembre al 4 de gener, a l'edifici del Tecno Parc a la Fira de Reus, i mireu quins monitors més pintxos us estan esperant, la Marta, l'Eva, la Tessa i el Marc!Quines activitats trobareu al nostre estand?

Doncs es poden pintar bicicletes de totes mides i tots colors, i les podràs veure exposades al plafó principal.

  


També tenim un super mural on podràs expressar el perquè t'agrada tan a tu com als teus amics i família anar amb bicicleta. Tenim expressions de tots gustos i colors, però el que encapçala la majoria dels vostres comentaris és el "perquè m'agrada molt".


També tenim un gran trencaclosques on podràs fer 4 bicicletes diferents, una de verda, una de blava, una de groga i una altra de vermella. A l'associació tenim un artista que ens ha fet el disseny, gràcies Pío!

Tampoc hi podia faltar el clàssic dels clàssics! L'oca de BiciCamp, on aprenem les normes bàsiques de circulació amb bicicleta, i molts indrets del territori que podem accedir a través de la xarxa de camins rurals que disposem! Però vés en compte de no punxar la roda, no passar pel carrer Monterols o que se't trenqui la cadena perquè hauràs d'estar sense tirar!


A més trobaràs tota la informació de l'entitat al plafó de l'entrada, podràs veure quines activitat i projectes hem realitzat fins ara, quins estan en desenvolupament i quins projectes empendrem en aquest nou any 2013.


Us hi esperem!!!