El diumenge 16 La sortida amb la MARATÓ


El proper diumenge 16 de desembre, coincidint amb el tercer cap de setmana del mes, ens arribarem a La Pineda a visitar com ja va sent tradicional cada any, el pessebre de sorra. Aquesta és l'activitat que Bicicamp us proposa per col·laborar amb la Martó .Acabarem fent uns 26 kilòmetres i la durada aproximada serà de 3 hores i mitja. En aquesta sortida i de manera especial se us demanarà una donació voluntària de 10 euros, que es destinaran integrament a fer una aportació econòmica a la Marató de TV3.Us recordem que per participar en ‘La sortida’, s’ha de realitzar la inscripció prèvia a la web de BiciCamp www.bicicamp.org. La donació la podreu fer el dia de la sortida.

El període d’inscripció romandrà obert de l’ 1 al 12 de desembre i les places estaran limitades als 40 primers inscrits. [inscripcions tancades]

Als participants se’ls hi farà arribar per correu electrònic les dades del lloc de sortida i l’itinerari el dijous 13 de desembre.

Us podeu fer socis de BiciCamp a través de la pàgina web  www.bicicamp.org.

Recomanacions:  Us recomanem que porteu l’esmorzar, tot i que també hi hauran bars oberts pels més despistats.Portar casc i roba adient per l’època, prendre begudes per hidratar-se i tenir molta cura al circular per la carretera.

ANIM I A PEDALAR !!!