Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012

Del 22 al 29 de setembre de 2012, es celebra a tot Europa, la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. A Catalunya, sota el lema 'Mou-te en la direcció correcta', la Setmana del 2012 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible.


Per tal de donar suport a aquesta iniciativa, BiciCamp ens hem adherit a la campanya i hem inclòs diverses activitats durant aquesta setmana, per tal de promocionar l'ús de la bicicleta en diversos àmbits.

  1. Ruta modernista en bicicleta:  El proper dissabte 22 de setembre dins dels actes de la Festa Major de Misericòrdia de Reus, Bicicamp organitza  la segona edició de la  ruta modernista en bicicleta, després del gran èxit de la primera convocatòria. (Més informació a l'enllaç) 
  2. La bicicleta solidària: Durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, aprofiteu per donar aquelles bicicletes que ja no feu servir, i per adquirir-ne a canvi d'aliments per aquells que més ho necessiten. Podeu veure les últimes bicicletes disponible al Facebook del Banc del Aliments de les comarques de Tarragona 
  3. Coneixem la bicicleta: En motiu de la inauguració de l’aparcament de bicicletes de l’escola CEIP Rubió i Ors de Reus, BiciCamp i l’escola han organitzat una sessió formativa al voltant de la mobilitat en bicicleta, en que s'incidirà sobre els beneficis de moure’s en bicicleta tan pel medi ambient com per la pròpia salut i sobre com circular de forma segura en bicicleta.

    A més a més, el proper dijous prendrem part a la Cursa de Transports interurbana del Camp de Tarragona, activitat a iniciativa de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic

    En aquesta activitat diverses persones procedents de diferents punts del Camp, accediran a Tarragona en diferents mitjans de transport. Amb aquesta activitat es pretén demostrar els costos, les emissions i el temps de viatge de les diverses formes de mobilitat. Es pot participar en diverses modalitats: a peu, en bicicleta, patins, cotxe, moto i transport públic col·lectiu. Per més informació us podeu posar en contacte amb el Xavier Luján: xavi.lujan@gmail.com.