Concurs fotogràfic de la Setmana de la Mobilitat ‘Apunta’t al Clic Mob!’

Dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012 s'organitza el concurs fotogràfic sobre el transport i la mobilitat sostenible "Apunta't al Clic Mob", a través de la xarxa social Instagram.

Et proposem afegir l'etiqueta #BiciCamp a les fotografies fetes a les nostres comarques en relació a la mobilitat en bicicleta i aconseguir el conte "Un petit conte de bicicletes"
 
Foto: Carles Vilella
Ruta Modernista en bicicleta

Els que vulgueu participar al concurs "Apunta't al Clic Mob" heu de publicar les imatges sobre el transport i la mobilitat sostenible a la xarxa Instagram fins el 29 de setembre de 2012. El procés a seguir el detallem a continuació:
  • Fer una fotografia d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya. Nosaltres us proposem que siguin al voltant de la mobilitat amb bicicleta.
  • Posar un títol a la fotografia, preferiblement identificatiu del lloc o l’acció fotografiats.
  • Etiquetar la fotografia amb el hashtag #mobilitat2012, sens perjudici d’altres etiquetes que l’autor de la fotografia vulgui incloure. També incloure les etiquetes georeferenciades: #Barcelona, #Tarragona #Lleida i #Girona, per tal d'optar als premis de cada demarcació
  • Afegir l'etiqueta #BiciCamp a aquelles fotografies relacionades amb la bicicleta
  • Fer un comentari amb una menció del compte a Instagram de @territoricat (preferiblement).
  • Publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari.
  • Les fotografies etiquetades amb  #BiciCamp, compartir-les al mur del Facebook de BiciCamp. En cas de no disposar de compte Facebook, enviar-les per correu electrònic a infobicicamp@gmail.com.
 Totes les fotografies presentades al concurs podran optar a un dels tres premis generals de l’àmbit de Catalunya:
1er premi: estada per a dues persones a l’hotel de Vall de Núria (inclou: cremallera, dormir i esmorzar una nit, forfet per a dues persones 2 dies i entrada al parc lúdic) més un atles topogràfic de l’ICC.
2on premi: paquet familiar per gaudir d’un dia a Vall de Núria (inclou: cremallera, forfet -sense assegurança- per a una família -2 adults i 2 nens-, lloguer de material per a 4 persones i entrada al parc lúdic per a 4 persones) més un atles topogràfic de l’ICC.
3er premi: 2 entrades per a Portaventura (inclou el transport en tren dins l’àmbit de Catalunya) més un atles topogràfic de l’ICC.
A cada una de les demarcacions 1 abonament personal de transport per tot l'any 2013.
A més a més BiciCamp, farà una selecció de les millors fotografies publicades al Facebook, i seran penjades al web de BiciCamp. Entre tots els participants sortejarem tres exemplars del conte "Un petit conte de bicicletes"
 Animeu-vos a participar, es poden presentar tantes fotografies com volgueu, aquí trobareu les bases generals del concurs