La ruta modernista en bicicleta

Dissabte 22 de Setembre, per donar la benvinguda a la  temporada de tardor, i dins el programa d'actes de la Festa de Misericòrdia i de La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Bicicamp organitza  la segona edició de la  ruta modernista en bicicleta. 

Hem arribat a la capàcitat màxima d'inscripció. Moltes gràcies a tothom. Els qui esteu interessats podeu deixar-nos el nom i el correu i en cas que hi hagi una baixa en les inscripcions us avisariem        Llista d'espera


Un passeig en bicicleta, que ens portarà a visitar cases emblemàtiques i masos modernistes, fumeres industrials  una ruta per edificis modernistes emblemàtics de la ciutat, que ens ajudaràn a descobrir el Reus de finals del segle XIX i principis del XX, per  acabar la visita al Gaudí Centre.

Ens trobarem a les 9.15 del matí a la Plaça de la Llibertat, per iniciar la ruta modernista en bicicleta que ens durà a través de diferents camins fins a la Boca de la Mina, on farem una parada. Amb les forces recuperades anirem cap a l'Institut Pere Mata, on gaudirem de la visita al pavelló dels Distingits. L'itinerari ens tornarà al bellmig de la ciutat de Reus fins arribar a la Plaça del Mercadal. Una vegada a la Plaça Mercadal visitarem el Gaudí Centre, gentilesa del Patronat de Turisme de Reus, on finalitzarem la Ruta Modernista.

Us hi esperem !!


FOTOGRAFIES. Tots aquelles persones, que volgeu afegir fotografies de la ruta modernista del dissabte 22 de setembre, les podeu afegir a la mateixa carpeta de Picassa.