Ja queden poques bicicletes al Banc d'Aliments


La Bicicleta Solidària, iniciativa promoguda  per Bicicamp i el Banc d’Aliments , aconsegueix recollir més de 650 kg d’aliments.


Ja només queden 6 bicicletes al Banc d'aliments. La campanya ha aconseguit recollir més de 30 bicicletes de segona mà. De les quals ja se n’han venut 17 per un valor de 650 Euros que s’han destinat a la compra de 650 kg d’aliments.  Les bicicletes de 2ª mà poden es poden adquirir  a la Seu del Banc d’aliments, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 70 Euros. La bona acollida de la iniciativa ens ha animat a  a ampliar el termini per a la recollida de bicicletes fins al 30 de Juny. Últimes bicicletes que tenim a disposició al Banc d'aliments
Bicicamp i El Banc d’aliments valorem positivament els resultats aconseguits fins al moment.  Hem trobat en aquesta iniciativa la possibilitat de col·laboració, compartint els resultats d’una acció que acompleix amb els objectius de cadascuna de les entitats, posar bicicletes en circulació i aconseguir recursos per poder col·laborar amb els més desfavorits.

El programa ha permès també fer difusió de la important tasca que es realitza al Banc d’aliments. Ja que les persones interessades s’arriben a les instal·lacions del Banc per tal de donar o comprar les bicicletes. 

Entre les bicicletes recollides s’hi poden trobar bicicletes de passeig, de muntanya, per a nens i per adults.  Després d’una petita revisió, es valoren econòmicament i els diners recollits es destinen a la compra d’aliments bàsics, segons les necessitats del Banc d’Aliments, pasta , galetes, llet, etc... Amb la venda de totes les bicicletes recollides fins al moment calculem que es podrien recollir fins a   1 Tn i mitja d’aliments.

El projecte amplia el termini per a la recollida de Bicicletes fins al 30 de Juny. Les  bicicletes es poden entregar al Banc del Aliments al matí o bé a les instal·lacions de l’Estadi Municipal a la tarda.