Una setmana plena de Premis.

moment de l'entrega del premi al guanyador
Encara amb la ressaca de l'èxit del Reus pedala 2012, aquest dilluns entregavem el premi del Concurs de Fotografia "Bicicleta i Ciutat". I com que el qui dóna sempre rep, dijous  Biccamp era nominada a un dels premis ENGANXEN com a l'Entitat que va sobre Rodes.  Una setmana plena de premis.


Dilluns dia 16 d'abril s'inaugurava la exposició Bicicleta i Ciutat, la col·lecció de fotografies presentades al concurs que organitzàvem dins el certamen d'activitats del Reus Pedala 2012. La fotografia guanyadora va ser "La Boca de la Mina" de Ferran-Albert Sugranyes.


Podeu visitar l'exposició fins al dia 26 d'abril a la Sala dels Rentadors del Casal de la Dona.

També hi trobareu un recull d'imatges del Reus Pedala 2012, amb el que hem volgut mostrar el nostre agraïment a totes les persones que heu participat i heu fet possible aquesta segona edició.

Però si dilluns entregàvem un premi, dijous i per sorpresa, en rebíem un nosaltres !!

Ves per on dijous vam fer cap al Teatre Bravium,  aquest acollidor teatre reusenc,  on Josep Baiges, va aconseguir reunir a la "flor i nata " del Món de Reus. Estava a punt de començar la gala dels premis ENGANXEN.  La crònica, la deixarem als professionals,  i per això us convidem a visitar el blog El món de Reus, 


                                  


En els premis ENGANXEN, Bicicamp ha estat nominada com l'ENTITAT QUE VA SOBRE RODES, un premi que ens agrada i que ens va pintat.  Bicicamp va sobre rodes, cada cop amb més projectes damunt la taula, amb idees que estan per coure, amb més persones associades i sobretot  i el que és més important; us heu fixat que als carrers de Reus cada cop hi ha més bicicletes ?!!?

Doncs això , que Bicicamp va sobre rodes, i  a Reus es pedala cada cop més. !!