La ruta modernista en bicicleta

Dissabte 17 de Març inaugurem el Reus pedala amb una proposta cultural; una ruta per edificis modernistes emblemàtics de la ciutat, que ens ajudaràn a descobrir el Reus de finals del segle XIX i principis del XX.

Un passeig en bicicleta, que ens portarà a visitar  cases emblemàtiques i masos modernistes, fumeres industrials i acabarem la  visita al Gaudí Centre. Tot en bici i amb la participació del programa Quedem d’ Òmnium Cultural Baix Camp.

Per participar-hi cal inscripció prèvia. ( 30 places.). 
Inscripcions tancades.  Més informació aqui


Ens trobarem a les 10 del matí a la Plaça de la Llibertat, per iniciar la ruta  modernista en bicicleta que ens durà a través de diferents camins fins a la Boca de la Mina, on farem una parada. Amb les forces recuperades anirem cap a l'Institut Pere Mata, on gaudirem de la visita al pavelló dels Distingits.  L'itinerari ens tornarà al bellmig de la ciutat de Reus  fins arribar a la Plaça del Mercadal.  Una vegada a la Plaça Mercadal visitarem el Gaudí Centre, gentilesa del Patronat de Turisme de Reus, on finalitzarem la Ruta Modernista, com a acte inaugural del Reus Pedala 2012.