Bicicletes, ciutat, persones... parlem?

Demà comença  PEDALA i PARLA.  Un cafè col·loqui que es celebrarà després d’haver passejat durant una estona en bicicleta per un itinerari urbà que hem preparat especialment per a tots vosaltres. Aquest col·loqui es durà a terme en un ambient distès i tranquil, a la cafeteria del Bravium Teatre, a Reus un espai pensat per intercanviar punts de vista, inquietuds i esperances. 

Aquesta setmana els temes proposats són:
DIMARTS 20 de MARÇ a les 19.00 hores.    
Pedala i Parla amb els periodistes. La bicicleta als mitjans de comunicació.
Lloc  de trobada : Pl.  Llibertat  a les 19.00
Cafè del Teatre Bràvium. Hora d’arribada per l’inici del cafè col·loqui:  19.45

DIMECRES 21 de MARÇ a les 19.00 hores.    
Pedala i Parla amb els politics . La bicicleta i la ciutat  
Lloc  de trobada : Pl.  Llibertat  a les 19.00
Cafè del Teatre Bràvium. Hora d’arribada per l’inici del cafè col·loqui:  19.45

No es un espai per a exposicions sofisticades, no és una desfilada de personalitat, és un espai on tots i cadascú dels assistents  poden expressar les seves opinions, per a convertir-les en coneixement, aclarir conceptes i enfrontar prejudicis. No ens trobem només per resoldre problemes pràctics, el pensament no és només una caixa d’eines,  compartir els nostres punts de vista ens permetrà plantejar-nos preguntes que convertiran la nostra tasca en quelcom més apassionant.
Desitgem que aquesta proposta us resulti engrescadora. Som conscients que només parlant i contrastant les nostres opinions aconseguirem avançar en les nostres accions. Volem conèixer la vostra opinió per continuar treballant per promoure un ús quotidià i segur de la bicicleta.

Us hi esperem