Aprenent a circular en bicicleta per la ciutat

Avui un grup de 33  joves de l'INS Roseta Mauri, han compartit un trajecte urbà en bicicleta, amb l'objectiu d'aprendre a circular de forma segura per la ciutat.  Aquesta és una de les acitvitats que s'enmarquen en la programació del Reus Pedala 2012.


L'objectiu de les sortides formatives amb els joves dels intituts de la ciutat és promoure un ús segur de la bicicleta. Amb aquestes sortides els joves aprenen les normes bàsiques de circulació en bicicleta, quin és el paper de la bicicleta a la calçada i com ha d'enfrontar-se a la circulació dels cotxes, també aprenen com n'és d'important respectar als peatons.

La seguretat és un element clau per al desenvolupament d'un ús normalitzat i segur  de la bicicleta, i si bé per això caldria una reorganització dels espais a la ciutat, també es cert que cal fomentar la reponsabilitat dels ciclistes quan circulen.

Aquesta activitat també es realitzara amb joves de l'Institut Salvador Vilaseca, el dijous dia 22 i de l'INS d'Horticultura de Reus el dijous dia 26.