COMUNICAT

En referència al manifest donat a conèixer per  BiciCamp en data 30 de setembre volem fer saber que el president de BiciCamp ha rebut a dia d’avui 1 d’octubre les trucades del cap de la Guàrdia Urbana, sr. Ribera i de l’Alcalde sr. Carles Pellicer informant que la senyalització prohibitiva a la circulació de les bicicletes feta en els darrers dies als carrers que donen accés a la plaça del Mercadal ha estat una errada dels serveis municipals. Tant el cap de la Guàrdia Urbana com l’Alcalde han comunicat el seu compromís que la senyalització prohibitiva serà retirada dilluns 3 al matí. 

Entenem que aquesta situació s’ha produït per la manca de convocatòria de reunions de la taula de treball amb la Guàrdia Urbana, fins fa pocs mesos encara operativa, per l’anàlisi i estudi de vies segures per la mobilitat amb bicicleta a la ciutat. 

BiciCamp demana que es reprenguin les reunions de la taula de treball amb la Guàrdia Urbana i la creació d’una Comissió de Mobilitat on BiciCamp participi juntament amb altres entitats implicades. Esperem resposta a aquesta demanda en un termini no superior a dues setmanes. 

BiciCamp reclama el repintat immediat de la senyalització horitzontal de les vies segures al tomb de ravals i altres vies que ho requereixin. 

Convidem als usuaris de la bicicleta a donar suport a aquesta demanda circulant per aquestes vies segures al finalitzar la Pedalada en contra del Canvi Climàtic de diumenge 2 d’octubre.

Reus, 2 d’octubre de 2011