Ja podeu consultar el circuit de la pedalada per al diumenge.

Ja es pot consultar el circuit per a la pedalada de diumenge dia 2 d'octubre a tretzesports.com  i encara us hi podeu inscriure.

Com veureu s'ha preparat un circuit de 9 km, còmode i urbà per aquelles persones que vulguin gaudir d'un tranquil passeig amb bicicleta per un entorn bàsicament urba, assequible per a tots els públics  i un altre de 18 km , per totes aquelles persones que vulguin fer una visita  a la ciutat veïna de Vila-seca. 

Recordeu les recomanacions que us fem per a una pedalada segura


 i recordeu també: 

- es recomanable portar aigua. Durant el circuit hi haurà espais d'avituallament però us recomanem que porteu aigua i alguna cosa per picar (p-e. fruits secs o barretes energètiques), per si pel recorregut necessiteu  agafar energia. 

- aneu amb vestit còmode i protegiu-vos del sol. Som a l'Octubre, però el sol encara apreta. Així que una gorra i una mica de crema us faran servei. 


Que gaudiu d'una bona pedalada !!!!
Us hi esperem.

 
INSCRIPCIONS: 
Inscripció prèvia online a la web de tretzesports.com, o bé trucant al 010 o presencialment omplint una butlleta a l’OAC, a l’EIA, al Pavelló d’Esports Municipal, a l’Estadi, al Reus Deportiu, al Reus Ploms, al Tennis Monterols, des del dimarts 20 de setembre fins el dimecres 28 de setembre.