Ganxeta és el nom triat per a la bici pública de Reus, però haurà d'esperar

El concurs que s'ha dut a terme durant el Reus Pedala organitzat per BiciCamp, amb la col·laboració de l'àrea de Media Ambient de l’Ajuntament de Reus, per triar el nom de la bicicleta pública de lloguer de Reus ja té nom guanyador.

Durant el concurs es van proposar 56 noms diferents, entre els quals el jurat en va triar 7per tal que es votessin tant en les activitats que es feien durant el Reus Pedala, com en la pàgina del facebook que es va habilitar. Els noms escollits en la primera selecció van ser: ENRODA’T, GANXECLETA, LA GANXETA, RODA REUS, BICIA’T, REUS&RODES I PEDALING.

Els noms més votats han estat RODA REUS, LA GANXETA, GANXECLETA, entre els quals el
jurat ha triat LA GANXETA, per donar nom a la bicicleta pública de Reus. L’autora del nom
és la Sra. Aurora Vazquez. Pel que fa a les persones participants a les votacions, tant durant les activitats com mitjançant la pàgina del facebook, la guanyadora ha estat la Sra. Montse Torredemer.

Com que els premis proposats eren 3 paquets de viatges gratuïts durant un any amb el citat sistema
de bicicleta pública, dos per a l’autor de la proposta del nom guanyador, i un tercer que
es sortejava entre tothom que participava en les votacions. Així doncs, un cop emès el veredicte del jurat i fet públic, l’entrega del premi queda ajornada, al no considerar el nou consistori prioritaria la implantació de la bicicleta pública de lloguer a Reus, tal com ha manifestat el futur alcalde en data del 28 de maig.

Per tant de moment els premis no es podran fer efectius, donat que son viatges gratuïts
durant un any per gaudir en aquest sistema. Esperem que en un futur no mot llunyà es pugui gaudir de La Ganxeta i així fer efectius
els premis.