DESCRIPCIÓ PEDALADA POPULAR


A les 9 del matí concentració i darreres inscripcions.

RECORREGUT PER A TOTES LES EDATS
Els més petits poden portar les bicis i tindran un circuit al Parc de la Festa.
  • Circuit curt urbà de 4 km.
  • Circuit llarg de 15 km.
  • Circuit BTT de 40 km amb tram de crono-escalada per als més experimentats
 ESMORZAR POPULAR PER TOTHOM - ACTIVITATS PER ALS MÉS PETITS

Entre tots els participants Canal Reus TV sortejarà el dia 10 de maig, dues bicicletes i material esportiu de ciclisme, patrocinat per Pedals, Cicles Sport, Bicipark i Bike Taller.

A dos quarts de deu al Parc de la Festa

Inici conjunt de tots els itineraris de la pedalada

Camí de Riudoms, traspassem Països Catalans, camí de  Riudoms,  passeig Prim, plaça Pastoreta, carrer Misericòrdia, tomb de Ravals, carrer alta de Sant Salvador, carrer Sant Pancraç,  carrer Riudoms, traspassem passeig, camí de Riudoms, parc de la Festa.  
Haurem fet 4 kms.


...continuació de l'itinerari llarg

Camí de Roquís, polígon Agro Reus-carrer Recasens i Mercader, carretera manicomi, camí del Institut Pere Mata, camí de la Pedrera del Cobic, passeig del  Nord, carrer Vinebre, camí vell de Castellvell, urbanització el Pinar-avinguda de les Torres, carrer Vall d’Aran,  camí dels Cinc Ponts, carrer Ventura Gasol, avinguda Marià Fortuny, avinguda Sant Jordi, plaça Llibertat, avinguda Prat de la Riba, passeig Sunyer, plaça Oques, passeig Sunyer, camí de Riudoms, Parc de la Festa.
Haurem fet 15 kms. 
..continuació del recorregut de BTT

Des de l’ institut Pere Mata, agafarem el camí dels Carros direcció als cinc Camins, després girarem cap al camí del Mig, fins al camí que surt a la dreta i que va per sota de la pedrera del Piquer i sortirem al coll del Perelló, per damunt de Castellvell. Agafarem un trosset del camí de Castellvell i cap a l’esquerra i a munt pel camí del coll del Perelló. Després baixarem cap al Picarany, agafant un senderó que ens portarà al Carrer de L’Albiol (Picarany) i agafarem el camí del Picarany direcció a Almoster. Passarem per damunt d’ Almoster, pel Carrer Jaume I, fins al Cementiri. En aquest punt del recorregut començarà la crono, que pujarà pel camí del mas d’Alimbau i a l’esquerra pel camí mas Ripoll fins al coll de Sant Joan o Coll del Bosc del Manolo. En aquest punt finalitzarà la cursa Crono. Després d’agrupar-nos baixarem pel camí de Romegoses fins al carrer d’Arbolí (Picarany), i continuarem baixant pel Camí Vell de Prades fins a Castellvell. Tot seguit passarem pel poble cap al barranc de les Roquetes i tot creuant-lo agafarem el camí de Monterols i girarem a l’esquerra pel camí de les Animes fins al Passeig del Nord. Després girarem cap a la dreta per l’avinguda Saragossa (Barri Gaudí) i baixarem per l’avinguda Paissos Catalans fins al Camí de Riudoms on arribarem al Parc de la Festa.


...A l'arribar al Parc de la Festa
hi haurà inflables i esmorzar popular per a tothom, gentilesa de Lizarran - Reus

DURANT TOT EL MATÍ
Durant tot el matí pels que no tenen edat per fer cap dels recorreguts, es a dir els mes menuts, els pares els poden portar i al Parc de la Festa hi haurà un circuit, per bicis petites, de tres rodes, etc.


Inscripcions prèvies:

www.bicicamp.org
www.tretzesports.es
Pedals
Cicles Sport
Bicipark
Bike Taller
Armobal
Carpa de Canal Reus TV