Taula rodona amb els polítics de Reus: "Les eleccions i la bicicleta"

Ahir 24 de març a les vuit del vespre va tenir lloc la taula rodona
organitzada per BiciCamp, on van ser convidats totes les formacions polítiques amb representació al consistori de la ciutat i moderada pel director de Canal Reus TV Francesc Domènech.
Els diferents representants de cada formació Anton Verge (PSC), Àngel Cortadelles (ERC), Ernest Paris (ICV-EUiA), Teresa Gomis (CiU), Sebastià Domènech (PPC), van exposar les seves propostes en referencia a l'ús de la bicicleta a la ciutat. Tots van coincidir en que s'ha de potenciar i promocionar la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i d'ús habitual per la ciutat. També van resaltar de forma unànime la necessitat d'endegar campanyes de sensibilització per al seu ús racional per evitar comportaments incívics d'alguns usuaris i d'aquesta forma normalitzar-ne la seva utilització, així com la necessitat de crear una xarxa d'itineraris segurs que travessin la ciutat de nord a sud i d'est a oest tot unint els diferens barris amb el centre de la ciutat.
On van mostrar discrepàncies tant la Sra.Gomis com el Sr.Domènech va ser en la idoneïtat de la implantació del bicing en l'actualitat, en considerar que potser no és un bon moment tant per la crisi econòmica com per la mancança actual d'infraestructures que garantitzin la viabilitat per desplaçar-se en bicicleta per la ciutat.

Un cop acabades les intervencions de cadascun dels representants, el moderador de la xerrada en Francesc Domènech va obrir el torn de preguntes formulant-los-hi les que s'havien rebut per la web de BiciCamp, així com les es van recollir dels assistents a la xerrada.

Des de BiciCamp es vol agraïr l'assitencia dels diferents representats de cada formació política així com la participació del públic assistent per l'interès mostrat. També agraïr a la gent que ens ha fet arribar les seves preguntes a la nostra web. Tot això ens ànima a tirar endavant amb la nostra intenció de promocionar l'ús de la bicicleta al camp.